Vigyázunk Önökre, vigyázzunk egymásra! Kérjük, olvassa el járvánnyal kapcsolatos tájékoztatónkat!   COVID tájékoztató


Női Kör

avagy

Integrál Nőiség Közösség
Róza Ráchellel

Bárki is vagy, bárkinek is születtél, bármilyen csomaggal is érkeztél, bármi is az, amit meg kell tanulnod, most van itt az idő, hogy komolyan vedd és belevágj. Mélyen hiszem, és tapasztaltam sok-sok könnycseppen keresztül én is, hogy az életet élni kell! A gondolataid, egyedül a gondolataid határozzák meg, hogy mi az, ami lehetséges számodra. Nem az határozza meg a jövődet, ami mostanáig az életedben történt. És még az érzelmeid sem Te vagy. Lehetséges holnapjaid irányát az jelöli ki, ahogyan a történteket értelmezed, és amit tanultál belőlük. Tehát, minél komolyabban veszed az életet, annál komolyabban vesz téged az élet.

Így hát! Ébredj és fogd meg kezünket. Közösségben sokkal könnyebb!

Gyertek el és beszélgessünk - a Női közösségek ereje egy olyan kizárólagos női tér megteremtését teszi lehetővé, ami segít ledönteni a tagadás, az eltitkolás és a szégyen korlátait, amelyek eddig megakadályoztak minket abban, hogy egyátalán megnevezzük sérüléseinket.

Beszélgessünk az anyasebeinkről, beszélgessünk az öntudatra ébresztés lehetőségeiről.

Beszéljünk ezekről, mert egymásnak hinni fogunk és a személyesség tere lehetővé teszi a meghittséget, a bizalmat, az őszinteség és a megnyílás lehetőségét is.

Ezek a találkozók nem terápiás céllal szerveződnek, azonban jelenlétem - szakemberként is - biztosítja a védett kereteket. Az együttlét, az összetalálkozás, a megnyílás és az egymásra találás fantasztikus élménnyel jár, hiszen a csoportban való jelenlét élményszintű megtapasztalásának gyógyító hatása van. A női kör célja a nők öntudatra ébresztése. Azaz a résztvevő hölgyek azzal a céllal vannak jelen, hogy elősegítsék a saját fejlődésüket.

Havonta egyszer találkozunk, minden hónap utolsó keddjén. A találkozó alapját a Vörös sátor című könyv adta - ez egy olyan kör ahol minden nő egyenlő, ahol elmondhatod szabadon azt, ami éppen foglalkoztat és szabadon megoszthatod fájdalmaidat és örömeidet, őszintén mindent magadról.

Minden hónapban lesz egy problémafelvetés, amelyről a találkozón beszélgetünk. A résztvevők behozhatják a közösségbe élményeiket, nehézségeiket, tapasztalataikat - és persze örömeiket is. Többi nőtársunk példáján, tapasztalatán és megélésén keresztül megláthatsz új lehetőségeket, más nézőpontokat, eszközöket is. Megláthatod nőiséged önmagad és csoporttársaid tükrében, és megélheted a női közösség megtartó erejét is. Ezeken az alkalmakon biztosítjuk Neked azt a meleg, elfogadó és biztonságos légkört, amely teret ad az őszinte kommunikáció szabadságának. Ahogy egyre jobban megtanulod tudatosítani emberi működésed részleteit, átlátod saját mintázataidat, úgy egyre jobban meg fogod érteni a Téged körülvevő környezetet is.

Várjuk jelentkezésedet, ha még nem volt tapasztalatod önismereti munkában, ha szükséged van egy ítélkezésmentes környezetre, ahol párkapcsolati, munkahelyi, családi nehézségeidről tudsz beszélni, ahol meghallgatnak Téged, és ahol segítséget kaphatsz ahhoz, hogy megértsd magad, a környezeted működését, valamint az ismétlődő mintázataidat. Várunk, ha szükséged van egy olyan közösségre, amelyben megtalálhatod a saját válaszaidat és akár még új ismeretségeket is tudsz szerezni.

Minden alkalommal próbálunk ránézni a témái mögött a háttérben meghúzódó elméleti törvényszerűségekre és összefüggésekre, amelyeket a mindennapi életedben tudatosíthatsz - és ezáltal fejlődhetsz. A közösség mindenben támogat Téged elfogadásával, biztonságával, tiszta figyelmével.

Témáink, amelyek megszólíthatnak

 • Anyai ágak – az anyai ág öröksége
 • A két nem ambivalens viszonya
 • A szingli lét drámája
 • Kiégés, munkaológia
 • A pénz szerepe történetünkben
 • Hogyan születtünk?
 • Az első havi vérzésünkkel kapcsolatos tapasztalatok
 • A szexuális történelmünk, az első orgazmus
 • Szexualitásunk most
 • Terhességgel és szüléssel kapcsolatos tapasztalatok
 • Amit elmondunk a gyermekeinknek - és amit nem
 • Hiúsággal és a szépséggel kapcsolatos dolgok
 • Kislányként játszott játékaink
 • Függőségeink
 • Kapcsolatunk a hatalommal
 • Mit szeretnék a legjobban csinálni az elkövetkezendő öt évben?
 • Hogyan képzeljük el saját halálunkat? Te félsz a haláltól?

A Női Körök havonta találkoznak, minden hónap utolsó keddjén, 19.00-21.30 között. A részvétel regisztrációhoz kötött.

JELENTKEZÉS:
e-mailben és előre utalással: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Részvételi díj: 
2.000 Ft/alkalom, amit minden foglalkozás előtt kell átutalni az alábbi bankszámlaszámra:

Róza Zsuzsanna Ráchel EV.
CIB Bank Zrt.
10701520-71255578-51100005
Közleménybe kérlek írd be a számlázási címedet és azt, hogy női kör.

Helyszín: MÁS HANGON 
Tanácsadó és Pszichoterápiás Központ
1126 Budapest, Böszörményi út 34/A 
1. lh. Fsz. 1 ajtó

Időpontok a Facebook eseménynél:
https://fb.me/e/4Qo55qgIZ

 

Csatlakozz zárt Facebook csoportunkhoz!

Pin It

Segíthetek?

A terápiás lehetőségekkel kapcsolatos további információkért vagy bejelentkezéshez hívjon vagy írjon

Segíthetek?

A terápiás lehetőségekkel kapcsolatos további információkért vagy bejelentkezéshez hívjon vagy írjon

Rendelő

MÁS HANGON 
Tanácsadó és Pszichoterápiás Központ
1126 Budapest, Böszörményi út 34/A 
1. lh. Fsz. 1 ajtó

Kapcsolat

 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


© Róza Ráchel 2021. Minden jog fenntartva.